Üniversiteli Öğrenciler Kıralan'a Kütüphane Kazandırdı
MEF üniversitesi öğrenci topluluğu Çivril’e bir kütüphane ve oyun odası kazandırdı.

MEF Üniversitesi Bir Adım Bir Umut Kulübü Çivril’de yaptığı proje ile Kıralan Ortaokulunda kütüphane ve oyun odası kazandırdı. Öğrencilerden oluşan 20 kişilik ekip dört gün süren çalışma sonunda öğrenciler ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Mehmet Gök’ünde hazır bulunduğu törenle kütüphaneyi hizmete açtı.
Açılış töreninde konuşan ilçe milli eğitim müdürü Dr. Mehmet Gök, MEF Üniversitesi Bir adım Bin Umut Kulübü öğrencilerinin emek ve çabalarının eğitim ve öğrencilerin hayatında büyük önem taşıdığına dikkat çekerek hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projesi ile Çivril’e kazandırılan kütüphane için teşekkür etti.
MEF Üniversitesi Bir Adım Bin Umut kulübü öğrencileri de yürütülen faaliyet ile ilgili olarak yaptıkları değerlendirmede “Bir Adım Bin Umut Kulübü olarak, toplumsal fayda yaratma misyonumuzla önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktık. Hayalleri gerçeğe dönüştüren dolu dolu, unutulmaz 4 günün ardından; MEF Üniversitesi Bir Adım Bir Umut Kulübü’nün katkılarıyla okulumuzda muhteşem bir kütüphane ve akıl-zeka oyunları sınıfı kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birlikte ürettik, birlikte başardık… Başta özveriyle emek veren üniversite öğrencilerimiz olmak üzere bu güzel sürece katkı sağlayan herkese yürekten teşekkür ederiz. İnanıyoruz ki bu güzel dokunuşlar, geleceğe umutla bakan nice öğrencinin yolunu aydınlatacak” ifadelerine yer verdi.







