VURAL "YEDİĞİ KEBABIN FATURASINI BELEDİYEYE ÖDETENE SEFA SÜRDÜRMEM"

Seçim çalışmalarına başlayan Yeniden Refah Partisi Çivril Belediye Başkan adayı ve Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural beş yılda Çivril Belediyesinde Mali disiplini sağladıklarını belirterek ”israfın önüne geçtik ve tasarruf yaparak hizmet ettik” dedi.

Siyaset Yayın: 27 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 27.02.2024 20:29:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Yeniden Refah Partisi Çivril Belediye Başkan adayı Niyazi Vural seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine başladı. Kıralan mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Vural “Ankara’ya gittiğinde simit yiyen başkan da var, Kebap yiyip faturasını Milletvekili adına kestirip Belediyeye ödeten de var” dedi.  

Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte çalışmalarına başlayan Niyazi Vural STK ve Mahalle ziyaretleri yaptı. Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi ile Çivril Ziraat Odasını ziyaret eden Yeniden refah Partisi Başkan adayı Niyazi Vural ve beraberindekiler daha sonra Kıralan mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

“Yediği Yemeğin Faturasını Belediyeye Ödetenlere Sefa Sürdürmem”

Konuşmasında beş yıllık görev süresinde Belediyede disiplin ve düzeni sağladıklarını belirten Başkan Niyazi Vural aday olmasında Çivril sevdası olduğunu belirterek Çivril’in hakkını korumaya devam edeceğini belirtti. Başkan Vural “ben bu belediyede borçları ödemiş, yapılandırmış ve işleri düzene koymuşsam, makam arabasında anasını gezdirmesine, yediği kebabın parasını belediyeye ödetmesine ve buralara gelip sefa sürmesine müsaade etmem. Ben koltuk sevdalısı değilim” dedi.

2019 yılında Belediyenin temsil ağırlama giderlerinin 1 Milyon liranın üzerinde olduğunu bugün ise bu rakamların çok altına düştüğünü belirten Başkan Vural “2019 yılında Çivril Belediyesinin 1 MİLYON liranın üzerinde temsil ağırlama gideri vardı. Hesap ortada 2019 yılında 1 MİLYON liranın üstünde olan temsil ağırlama giderinin bugünkü rakamı da ortada. Denetim Komisyonunda hepsi açıkça ortada” dedi.

“Yemedim yedirmedim. Yedirsem hepsi bizi severdi”

 

Aday olmasındaki sürece de değinen Başkan Vural “ben kimseye ihanet etmedim. AK Parti’ye 22 yılımı verdim. Ama geldiğimiz noktada parti beni kapının dışına attı. Ne yapsaydım göz göre göre Çivril’in hakkının gasp edilmesine göz mü yumsaydım. Ben bilmiyor muydum parti teşkilatı ile gezmeyi tozmayı, kebap yemeyi bilmiyor muydum? Bizde yedirsek içirsek teşkilatta bizi severdi, hepsi bizi severdi. Ama ben doğruyu yaptım kesinlikle pişman değilim. Yemedim de yedirmedim de bu yüzden beni beğenmediler. Ekşi yemedim. eksiğim gediğim olsa köşeme çekilir susardım eksiğimde yok ekşi de yemedim” dedi.

 

“Yediğiniz Kebapların faturasını Milletvekillerinin adına kestirdiniz mi?”

 

İlçe dışı ziyaretlerinde tasarruf ve harcamalara özel bir itina gösterdiklerini delirten Başkan Vural “Ankara’ya giderken Polatlı’da kırmızı ışıkta durduğunuzda simit satanlar var maksat karın doyurmaksa simitle de karın doyar, kebapla da karın doyar. Buraya gelenlere bunları sorun. Kebap yiyip faturasını Milletvekillerini adına kestirdin mi kestirmedin mi?” dedi.

 

Kiralık Araç parasıyla Kıralan’a Kültür merkezi yaptık

 

Konuşmasında Kıralan mahallesine yapılan hizmetlerden bahseden Başkan Vural “Denizli’nin ilçelerinde makam arabası en eski olan benim. Açın bakın, benden kötü arabaya binen varsa ben adaylıktan da başkanlıktan da çekilirim. Ben bilmiyor muydum lüks araç kiralamayı. Bugün makam aracı olacak düzeyde bir otomobilin yıllık kirası en az 600 BİN lira, beş yılda 3 MİLYON lira yapar. Biz makam aracı kiralamadık eski arabaya bindik kira parasıyla da Kıralan’a Kültür Merkezi yaptık” dedi.

Başkan Vural konuşmasını “Çivril için yapacak çok işimiz var” diyerek tamamladı.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.