YAPILMASI İÇİN ÇOK MÜCADELE ETTİ AMA...

Çivril devlet hastanesinin yapılması için insanüstü bir gayret sarf eden Kadir Kameroğlu dün yapılan temel atma törenine katılamadı.

Yaşam Yayın: 03 Mayıs 2015 - Pazar - Güncelleme: 03.05.2015 17:20:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yapılması için her fedakârlığı yapan Kameroğlu rahatsızlığı nedeniyle Sağlık bakanı ve Ekonomi bakanının gerçekleştirdiği temel atma törenine iştirak edemedi.

BAŞKAN GRÜCAN GÜVEN KADİR AMCAYI UNUTMADI

Dün yapılan temel atma töreninin açılış konuşmasını yapan Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven Kadir Kameroğluna acil şifalar dileyerek “Kadri amca hastane için gece gündüz çalıştı didindi. Keşke bugün oda aramızda olsa bu mutluluğumuz bizimle paylaşsa ve ortak olsaydı. Eminim bunu çok isterdi. Ama biliyorsunuz biraz rahatsız inşallah Kadir amcamız sağlığına bir an önce kavuşur ve çok sevdiği Çivril’e gelir. Hastaneyi görür. Rabbim Kadir amcaya acil şifalar versin” dedi.

AÇILIŞTA KURBAN KESECEKTİ                                         

Haftalık yazı yazdığı 30 Ağustos gazetesindeki köşesinde sürekli olarak hastane konusunu dile getiren Kadir Kameroğlu yazılarında hastane için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu belirtmiş dostları ile yaptığı sohbetler sırasında da “temel atılırken bir dana alıp keseceğim yeter ki inşaat başlasın” diye söz vermişti.

İNŞALLAH AÇILIŞTA ARAMIZADA OLUR

Temel atma törenine katılan bazı vatandaşlar Kadir Kameroğlunun sağlığına kavuşması için dua ettiklerini belirterek “hastane için en çok çaba gösteren Kadir amcaydı. Temel atma törenine yetişemedi ama inşallah açılışında onu aramızda göreceğiz. Kadir amcanın sağlığına kavuşması ve Çivril’e gelmesi için bütün Çivril duacı” dediler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.