YAPTIKLARI TAKILARI SATIP PARASINI FİLİSTİN’E GÖNDERDİLER

Emirhisar ilkokulu öğrenciler ÇEDES projesi kapsamında hazırladıkları takılar için kermes düzenledi. Kermes sonunda elde edilen gelir Filistinli çocuklara gönderildi.

Yaşam Yayın: 21 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 21.12.2023 08:38:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Saygılıyım (ÇEDES) projesi kapsamında Emirhisar ilkokulu, Aralık Ayı , “Yardımseverlik ve Merhamet Değerimiz; Hayırda Yarışanlar...” mottosuyla öğrencilerine etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinlikte öğrenciler tasarımını ve yapımını üstlendikleri takıları satarak gelirini Filistinli çocuklara gönderdi.

 

Kermes ve etkinlik ile ilgili olarak yapılan bilgilendirmede "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi  Hayırda yarışanlar etkinliği kapsamında gönüllülük esasına riayet edilerek İsrail saldırısı altında bulunan Filistin’deki çocukların ufakta olsa bir ihtiyacını karşılayabilmek için okulumuz değerler kulübü ve 4/B sınıfı öğrencileri kendi elleri ile boncuk takılar hazırladılar. Hazırlanan bu boncuk takılar ufak bir meblağ karşılığında satılmıştır. Toplanan tutar Türkiye Diyanet Vakfı Kriz Bölgeleri Filistin hesabına yatırılmıştır. İlgi gösteren, emek veren tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz” denildi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.