YATAĞANSPORLU GÖKHAN KILINÇ HEVESİMİZİ KURSAĞIMIZDA BIRAKTI

Evinde ağırladığı Yatağan spor karşısında varlık gösteremeyen Yeşil Çivril Belediye spor farklı yenildi.

Yayın: 21 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 21.04.2024 19:25:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 23 hafta karşılaşmasında ligin iddialı takımlarından Yatağanspor’u ağırlayan Yeşil Çivril Belediyespor, beklemediği bir yenilgi aldı. Geçen hafta aldığı farklı galibiyetin morali ile sahaya çıkan Yeşil beyazlı ekip sahadan 2 – 5 mağlubiyetle ayrıldı.

 

Maçın ilk düdüğüyle Yeşil Çivril Belediyespora üstünlük kuran Yatağanspor, maçın 7’nci dakikasında Cengiz Argın’ın attığı gol ile maça başladı. Maçın başında skor ve moral üstünlüğünü kuran Yatağanspor, geliştirdiği ataklar sonunda maçın 33’ncü dakikasında Furkan Karabatak ile ikinci golü buldu.

 

Soyunma odasına 2 – 0 üstünlük ile giden Yatağanspor ikinci yarıya tutuk başlayınca Yeşil Çivril Belediyespor maçın 57’nci dakikasında Ulaş Tufan’ın attığı gol ile skoru 2 – 1’e getirdi.

 

Bulduğu gol ile umutlanan Yeşil Çivril Belediyespor oyunu rakibinin sahasına yıkmak isterken sahneye çıkan Gökhan Kılınç 75,86 ve 88’inci dakikalarda attığı üç gol ile takımına rahat bir nefes aldırdı.

 

Maçın 88’inci dakikasında skorun 5 – 1 olmasından sonra Yeşil Çivril Belediyespor geliştirdiği atağı 90+1 de Ahmet Aydın ile gole çevirince maçta skor 5 – 2 oldu.

 

Maç bu sonuçla tamamlanırken Yeşil Çivril Belediyespor 29 puanla yedinci sıradaki yerini korudu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.