03 Haziran 2015 - Çarşamba

Kime Yaranmak için bu İftiralar ?…

Yazar - Bülent Cakır
Okuma Süresi: 4 dk.
Bülent Cakır

Bülent Cakır

civrilhaber@hotmail.com - 539 814 99 33
Google News

Ben merkezli siyaset yapanların temel sermayesi iftiradır. Tek dertleri vardır kendilerini AK’lamak…

Zaten ilkesiz siyaset yapanların,siyaset ile uzaktan yakından haşır neşir olup sözde başarı kazanmasının tek sebebi başlı başına "uyduruk iftiralardır".

Demokrasinin temel ilkelerinde ve insan fıtratında "iftira" en büyük ahlaksızlıktır.

İftiracı sözde siyasiler, her hangi bir konuda iftira ettikleri kanıtlansa bile, eğer o iftiradan çıkabilecek bir ‘menfaat’ söz konusu ise onu aynen tekrarlamaktan çekinmezler. Dünya âleme rezil olacaklarını bildikleri halde bunu yaparlar. Bu onlara ayrı bir haz, ayrı bir zevk verir.

İftiracı siyasilerin iftiradan zevk alma sadizmi, akıllara hayret verecek bir sadizmdir.

Ruh hekimleri dahi bu sadizmi anlatmakta acze düşmüştür.

Aşısı bulunamamış illet oğlu illettir bu.

İftira sadizmi şu günlerde daha da sapıtmış olarak yeniden iştahlandı. Her tür propaganda serbest, bel altı, bel üstü, kafa göz kırmak hak getire buda yetmez gibi insanların onurlarını zedelemekten bile çekinilmiyor.

Siyaset tellallarının iftira tutkusunun şiddetine bir kez daha dikkat çekmek için taze bir örnek vereceğim.

Geçen gün sosyal paylaşım ağı Facebook hesabından Çivril Belediye başkanı için yalan ve iftira dolu bir metin yayınlayan bir zatı muhterem, atığı iftira ve yalanın karşılık bulamamasından olsa gerek ki bu seferde başkan yardımcısı için aynı yola başvurdu.

Üretecek ve söyleyecek bir hizmet bulamayınca en kolay yol olan yalan ve iftiraya başvuran bu sahsı muhteremler akıllarınca seçim öncesi seçmenin aklını karıştırmayı hedefliyorlar. Aslında tek dertleri özellikle de bu iftira kampanyasını başlatan ve devam ettirenlerin tek amaçları kendilerini AK’lamak.

Özellikle bu tür bir yola başvuruyorlar ki kendi dava arkadaşlarına attıkları kazıklar ortaya çıkmasın.

Kampanyanın başındaki her iki isimin de yıllarca kendi partilerinde siyaset yapar gibi görünüp Yerel, Genel, Referandum oylamalarında hiçbir zaman kendi partilerine oy vermedikleri herkesçe malum.

Anlaşılan bu seçimlerde de kendi partilerine oy vermeyecekler.

Onun için şimdiden kendi partililerine şirin ve çalışkan görünmek, çok çalışıyormuş, davasına sahip çıkıyormuş gibi yapmak için ona buna iftira, çamur atmaya başladılar.

Önce Belediyenin zarar uğratıldığını söylediler. Belgeleyin, biliyorsanız bir şey açıklayın, denildiğinde madem yok siz olmadığını açıklayın deyip Kıvırttılar…

İftirayı atan ve kendi sayfasından paylaşan zat belki bilmeyebilir ama ona gaz veren, dolduruşa getiren, Hukuken çok iyi bilir ki ‘İddia eden iddiasını ispatla mükelleftir’

Ortaya bir laf attıysan ‘Delikanlı’ gibi çıkıp ispat edeceksin.

Delikanlıyım demek lafla olmaz.

Ayakta bevletmekle de Erkek olunmaz.

İlk attıkları iftiradan istedikleri verimi alamayanlar şimdi başka bir konu bulmuşlar. Şimdi desen ki açıkla, verecekleri tek cevap var. Olmadıysa siz açıklayın.

Maalesef adamlık bu kadar ayağa düşmüş.

Ne demiş hazreti Ali, "Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz".

Yapabildiğiniz tek şey yalan ve iftira.

Onu da dört gün daha yaparsınız, sonra söylediğiniz yalanları, attığınız iftiraları referans gösterip dört yıl sonra yapılacak seçimlerde kime yaransak kimin elini öpsek diye kapı kapı dolaşırsınız…

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları