YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYESPOR KOMŞUYA ACIMADI

Uşak 1 Eylül stadında oynan maçta Yeşil Çivril Belediyespor ligin en farklı galibiyetine imza attı.

Yayın: 06 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 06.04.2024 17:56:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sivaslı Belediyespor’a konuk olan Yeşil Çivril Belediyespor ilk yarısını 3 – 0 önde bitirdiği maçı 8 – 0 kazandı. Yeşil Çivril Belediyespor aldığı galibiyet ile puanını 29’a çıkarttı.

 

BAL 5 Grup 22 hafta karşılaşmasında Sivaslı Belediyespor ile karşılaşan Yeşil Çivril Belediye spor sahadan üç puanla ayrıldı. Maça istekli başlayan Yeşil Çivril Belediyespor 14’üncü dakikada Ulaş Tufan’ın attığı gol ile 1 – 0 öne geçti. Golden sonra ataklarını arttıran Yeşil Çivril Belediyespor 21’inci dakikada Şeref Emre Özdemir’in attığı gol ile skoru 2 – 0 yaptı. İkinci golden sonra daha rahat bir oyun ortaya koyan Yeşil Çivril Belediyespor ilk yarının son dakikasında bulduğu gol ile soyunma odasına 3 – 0 önde gitti.

 

Maçın ikinci yarsına da istekli başlayan Yeşil Çivril Belediyespor ilk düdükle birlikte atak bir oyun ortaya koydu ve maçın 47’inci dakikasında geliştirdiği atakta İsmet Özkan’ın attığı golle skoru 4 - 0 yaptı. Golden sonra ataklarına devam eden yeşil Çivril Belediyespor 62 ve 69’uncu dakikalarda Eren Erbay’ın attığı gollerle 6 – 0’lık üstünlüğe ulaştı. Maçın 81’inci dakikasında sahneye çıkan Umut Özkan attığı golle skoru 7 – 0 yaparken maçta son sözü 88’inci dakikada İsmet Özkan söyledi. İsmet Özkan’ın attığı gol ile Yeşil Çivril Çivril Belediyespor maçı 8 – 0 kazanarak ligdeki yerini sağlamlaştırdı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.