YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYESPOR ÜST SIRALARA ÇIKAMIYOR

Yeşil Çivril Belediyespor, BAL’da beklediği sonuçları alamayınca ligin son sıralarına demir attı. Seyirci, yönetim ve teknik kadronun kötü gidişata el atmasını istedi.

Yayın: 03 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 03.12.2023 19:07:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) sekizinci haftasında Manavgat Belediyespor’a konuk olan Yeşil Çivril Belediye spor istediğini alamadı. Sekiz haftalık periyotta üst üste hiç galip gelemeyen Yeşil Çivril Belediyespor sezon başında koyduğu hedeflerden adım adım uzaklaşmaya başladı.

 

Ligin dördüncü sırasında yer alan ve BAL’ın deneyimli takımlarından Manavgat Belediyespor ile karşılaşan Yeşil Çivril Belediyespor sahadan 1 – 0 yenik ayrıldı.

 

Manavgat İlçe stadında oynan maçta ev sahibi takım maça daha istekli ve hızlı başladı. İlk düdükle birlikte organize ataklarla oyunu Yeşil Çivril belediye sporun sahasına yıkan Manavgat Spor 20’nci dakikada geliştirdiği atak Ahmet Keleş’in attığı gol ile 1 – 0 öne geçti.

 

Golden sonra iki takımda daha kontrollü bir oyun tercih ederken takımlar soyunma odasın 1 – 0 skorla gitti.

 

İkinci yarıda ortada geçen maçta başka gol olmayınca doksan dakika Manavgat Spor’un 1 – 0 üstünlüğü ile sona erdi. Maç sonunda Manavgat Belediyespor puanını 17 yaparken Yeşil Çivril Belediyespor 7 puanda kaldı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.