YEŞİL ÇİVRİL BURDUR MAKÜ DEPLASMANINDAN MUTLU DÖNÜYOR

Yeni transferleri ile ligin ikinci yarısına iddialı başlamak isteyen Yeşil Çivril Belediye spor ikinci yarıdaki ilk puanına üç maç sonra kavuştu.

Yayın: 25 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 25.02.2024 16:29:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Burdur MAKÜ Spora konul olan Yeşil Çivril Belediyespor ilk yarıda bulduğu goller ile sahadan üç puan alarak ayrıldı. 11 ve 17’inci dakikalarda Ramazan Oğulcan ve Ulaş’ın attığı gol ile ilk yarıyı önde kapatan Yeşil Çivril Belediyespor ikinci yarıda oyunu kendi sahasında kabul edince maçın 73’üncü  dakikasında Fatih’in ayağından attığı gole engele olamadı.

 

Golden sonra ataklarını arttıran Burdur MAKÜ spor, beraberlik ve galibiyet için istediği golü bulamayınca maç 2 – 1 Yeşil Çivril Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

 

Maçın hakemi maç 9 dakika uzatırken Yeşil Çivril Belediyespor kalecisi Volkan uzatma dakikalarında yavaş hareket ettiği gerekçesi ile sarı kart gördü.

Maç sonunda üç puanı alan Yeşil Çivril Belediyesporlu futbolcular, galibiyeti tribünde bulunan taraftarı ile kutladı.

 

Yeşil Çivril Belediyespor aldığı galibiyet ile puanını 20 yaparken ligde dokuzuncu sıraya yükseldi.

Yeşil Çivril Belediyespor gelecek hafta evinde Didim Belediyespor’u ağırlayacak.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.