YEŞİL ÇİVRİL DE MUSTAFA TARHAN DA DURMADI

Yatağanspor karşılaşması öncesi moral depolayan Yeşil Çivril Belediyespor puanını 10’a yükseltti. İkinci yarı açılan Yeşil Çivril Belediye spor evinde gol şov yaptı. Yeşil Çivril Belediye spor aldığı galibiyet ile ligde 9’uncu sıraya yükseldi.

Yayın: 10 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 10.12.2023 18:41:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bölgesel Amatör Lig 9’uncu hafta karşılaşmasında Sivaslı Belediye spor ile karşılaşan Yeşil Çivril Belediye spor seyircisine futbol ziyafeti sundu. İlk yarısı 1 – 0 Yeşil Çivril Beldespor’un üstünlüğü ile sona eren maç 6 – 1 bitti.

 

29’uncu dakikada Mustafa Tarhan’ın attığı gol ile 1 – 0 öne geçen Yeşil Çivril Belediyespor dengeli ve kontrollü oynadığı ilk yarıda soyunma odasına bu skorla gitti. Maçın ikinci yarısına daha istekli başlayan Yeşil Çivril Belediyespor Mustafa Tarhan’ın yarının başında attığı gol ile durumu 2 – 0 yaptı. Maçta yıldızlaşan Mustafa Tarhan ikinci golden 3 dakika sonra hem kendinin hem de takımının üçüncü golüne imza attı.

 

Skor üstünlüğünü ele geçiren Yeşil Çivril Belediyespor oyunu rakibinin sahasına yıkarak daha organize ataklar geliştirmeye başladı.

 

Yeşil Çivril Belediyespor, geliştirdiği ataklarda 67’nci dakikada Ulaş Tufan,69’uncu dakikada Mustafa Ertabak fileleri havalandırarak durumu 5 -0 yaptı.

 

78’inci dakikada Ramazan Tarık Ergut’un kullandığı penaltı ile skor 6 – 0 oldu. Sivaslı Belediye spor maçın uzatma dakikalarında attığı gol ile durumu 6-1’e getirirken maç bu skorla bitti.

 

Çivril seyircisi özlediği Yeşil Çivril Belediyespor’u 90 dakika destelerken Mustafa Tarhan oynadığı oyun ve attığı 3 golle sahanın yıldızı oldu.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.