YEŞİL ÇİVRİL MANAVGAT’A HAZIRLANIYOR

Güçlü rakibi karşına puan almak için çıkacak Yeşil Çivril Belediye spor hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil Çivril Belediye spor alacağı puanlarla ligde üst sıralara çıkmayı hedefliyor.

Yayın: 21 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 21.03.2024 14:22:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Haftayı galibiyetle tamamlayan iki takım hafta sonu Çivril İlçe stadında karşılaşacak. 24 Mart Pazar günü saat 15.00’te başlayacak maç öncesi, Yeşil Çivril Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor. İlçe stadında devam eden çalışmalarda oyunculara taktik ve kondisyon çalışması yaptıran teknik direktör Tuğrul Metin bundan sonra ligde her maçın önemli olduğunun farkında olarak hazırladıklarını belirterek “ligde hedeflediğimiz yerde değiliz. Tüm maçların önemli olduğunun farkındayız. Manavgatspor ligde ikinci sırada, tecrübeli ve iyi bir takım. Rakibimizi analiz ettik çalışmalarımızı ona göre yapıyoruz. Manavgatspor eli boş göndereceğiz” dedi.

 

Yeşil Çivril Belediye spor takımın ligin en iddialı ekiplerinden biri olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı “ligin iddialı ekibiyiz. Tecrübe eksiğimiz var ama lig sonunda hedefimize ulaşmış olacağız. Bu sezon hem kendi seyircimize hem BAL seyircisine güzel ve keyifli maçlar izlettirdik. Kalan maçlarımızda güzel futbol oynayarak maçlarımızı üç puanla süsleyeceğiz” dedi.

 

BAL 5. Grup 20 hafta sonunda Manavgatspor 45 puanla ligde ikinci sırada yer alırken Yeşil Çivril Belediyespor 26 puanla 8’inci sırada bulunuyor.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.