YEŞİL ÇİVRİL ORTA SAHA VE FORVETE TAKVİYE YAPTI

Ligin ikinci yarısına yeni hoca ile başlayan yeşil Çivril Belediye spor aldığı mağlubiyet sonrası transfer harekâtı başlattı.

Yayın: 22 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 22.02.2024 08:43:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Teknik direktör Tuğrul Metin ve yardımcı çalıştırıcı – oyuncu olarak da Ozan İpek’i kadrosuna dâhil eden Yeşil Çivril Belediyespor yeni transferlerle kadrosuna güç kattı. Orta saha ve hücum oyuncusu alan Yeşil Çivril Belediyespor oyunculara imza attırdı.

 

Deneyimli futbolcu Burak Koçer ile genç golcü Oğuzhan Şener Yeşil Çivril Belediye spor ile anlaştı. Eskişehirspor alt yapısında yetişen deneyimli futbolcu Burak ile Akcaabatspor'da yetişen Oğuzhan, kulüp Başkanı Kerem Boso ile bir araya gelerek kendilerini Yeşil Çivrilli yapan imzayı attı.

 

İmza sonrası Yeşil Çivril Belediyespor’dan yapılan açıklamada “Eskişehirspor alt yapısında yetişip Antalya Kemerspor’da profesyonel olan toplamda 200’ün üzerinde profesyonel maç tecrübesi olup Tarsus İdman Yurdu, Düzcespor, Karaman FK, Kahramanmaraş Spor gibi takımlarda oynayan ve son olarak Yozgat Belediye Bozok Spor forması giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Burak Koçer ile anlaşma sağlanmıştır. Ayrıca takımımızın gol yollarına katkı sağlamak amacıyla Futbola Akçabat Sebatspor alt yapısında başlayan daha sonra 1461 Trabzon FK, Görelespor, Sebat Gençlik Spor gibi takımlarda oynayan ve son olarak Tire Belediyespor forması giyen 2002 doğumlu genç forvet oyuncusu Oğuzhan Şener ile anlaşma sağlanmıştır. Takımıza camiamıza ve Çivril’e hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.