YEŞİL ÇİVRİL SPOR BAL İÇİN TARAFTARDAN DESTEK BEKLİYOR

Bölgesel Amatör Lig (BAL) için son maçına çıkacak olan Yeşil Çivril Belediye spor maç saatini bekliyor. Takımın mantalite olarak finale hazır olduğunu belirten kulüp yöneticileri Çivril halkını takıma destek olmak için stada bekliyor.

Yayın: 25 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 25.04.2023 11:44:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Play Off ligini ikinci sırada tamamlayarak Play Out maçı oynamaya hak kazanan Yeşil Çivril Belediye spor 26 Nisan’da BAL Ligi’ni 24 puanla 12. sırada tamamlayan ve il kontenjanında ikinci sırada yer alan Güreller Lojistik Yeşil Çınarspor ile karşı karşıya gelecek.

 

Her iki takımında galibiyet için çıkacağı maçın heyecanlı ve çekişmeli geçeceğini belirten Yeşil Çivril Belediye spor kulüp başkanı Yasin Göktaş “BAL için son maçımıza çıkıyoruz. Sezon boyunca sergilediğimiz performansı son maçımızda da gösterirsek 90 dakika sonunda BAL’a çıkan takım biz olacağız. Rakibimiz de BAL ‘da kalmak için uğraşıyor onun için bu maç seyrine doyum olmayacak çekişmeli ve heyecanı zirvede bir maç olacak. Tüm Çivril’i 26 Nisan günü Atatürk stadına takımlarına destek vermeye bekliyoruz” dedi.

 

Yeşil Çivril taraftarına Şampiyonluk hediye edeceğiz

 

Kulüp yöneticisi Emrah Ay’da yaptığı açıklama ile taraftarı ve Çivril halkını maça davet ederek,  “Verilen emeklerin sonucunu almak istiyoruz. Takıma güvenimiz sonsuz, grup başında namağlup başlamıştık. Sonrasında yaşadığımız talihsizlikler bizi 2.ci yaptı. Şuan kendimizden eminiz, rakibimizi yeneceğiz. Denizli’nin en büyük ilçesi ve taraftarına şampiyonluk hediye edeceğiz. Buna inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.