YEŞİL ÇİVRİL’DE TEKNİK KADRO TAMAM SIRA OYUNCULARDA

2024 2025 sezonuna hazırlanan Yeşil Belediye spor futbol kulübü takımın hocası Tuğrul Metin ile yeniden anlaşmaya vardı.

Yayın: 24 Haziran 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 24.06.2024 10:46:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İlk defa çıktığı BAL liginde başarılı bir sezon geçiren yeşil Çivril Belediye spor başarısını devam ettirmek istiyor.

 

Yeni sezon çalışmalarına başlayan Yeşil Çivril Belediye spor teknik kadrosunu oluşturdu. Kaleci antrenörü ile anlaşan kulüp teknik sorumlu olarak takımın başında Tuğrul Metin olmasına karar verdi. Yönetim kadrosunu yenileyen Yeşil Çivril Belediyespor resmi sayfasından yaptığı duyuru ile yeni sezonda takımın başında Tuğrul Metin ve Kaleci antrenörü olarak Mevlüt sarıçam olacağını duyurdu. Yapılan bilgilendirmede “Hoşgeldin Mevlüt Sarıçam. Kulübümüz, 2024-2025 sezonu için kaleci antrenörü olarak Mevlüt Sarıçam ile anlaşma sağlamıştır. Mevlüt Hocamıza yeni sezonda Yeşil Beyazlı camiamızda başarılar dileriz. Tuğrul Hocamız ile yola devam ediyoruz. Geçen sezon ligin ikinci devresinde çalışmaya başladığımız teknik direktörümüz Tuğrul Metin ile yaptığımız görüşmeler sonucunda önümüzdeki sezon için de anlaşmaya varılmıştır. Teknik ekibimize yeni sezonda Yeşil Beyazlı camiamızda başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

 

Her iki teknik adamla yapılan görüşme ve imza töreninde Kulüp yöneticileri hazır bulundu. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.