ZABITA PAZARYERİNDE FİYAT DENETİMİ YAPTI

Çivril Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, vatandaşların alışveriş yaptıkları Çivril Kapalı Pazar yerini denetledi.

Yaşam Yayın: 20 Mayıs 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 20.05.2024 10:38:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Çivril Belediye Başkanı Semih Dere’nin talimatıyla halk sağlığının korunması, vatandaşların huzuru ve güvenliği için gıda satışı yapan iş yerlerini sık sık denetleyen ekipler, bölgenin en büyük pazar yeri olan Çivril Kapalı Pazar yerini denetledi.

 

Çivril Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Çivril pazarcı esnafının kendilerine ayrılan alanın dışında ürün satmamaları, geçiş yollarını kapatmamaları ve fiyat etiketlerinin yönetmeliğe uygun bir şekilde hazırlanması konularında denetim yaptı. Ayrıca ekipler, Pazar sonrası Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan temizlik çalışması öncesi belirtilen saatlerde tezgahların kaldırılması gerektiğini hatırlattı.

 

Halk sağlığının korunması konusunda denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirten Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, “Hemşerilerimizin sağlıklı ve güvenli ürünlere erişimini kolaylaştırmak  ve rahatlıkla alışveriş yapmalarını sağlamak için denetimlerimize aralıksız devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.