ZİRAAT ODASI YÖNETİMİ OSMAN ZOLAN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Çivril Ziraat Odası başkanı Mehmet Özkul ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Gündem Yayın: 21 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 21.12.2023 08:34:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Ziraat Odası başkanı Mehmet Özkul ziyarette Çivrilli ve Denizli’li çiftçilere verdiği destekten dolayı Osman Zolan’a teşekkür etti.

 

Ziyaretten dolayı Çivril Ziraat Odası yönetimine ve başkan Mehmet Özkul’a teşekkür eden Büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan çiftçi ve tarım emekçilerinin her zaman yanında olmaya çalıştıklarını belirterek “Büyükşehir Belediyesi olarak çiftçilerimize gübre, tohum lojistik ve üretim konusunda her zaman destek verdik vermeye de devam edeceğiz” dedi.

 

Ziraat Odası başkanı Mehmet Özkul’da Çivrilli çiftçilere sağlanan olanak ve verilen desteklerden dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederek “kırsal üretimle uğraşan ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan çiftçilerimize verdiğiniz desteklerden dolayı üyelerimiz ve odamız adına teşekkür ederim” dedi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.