10 Temmuz 2014 - Perşembe

Bunların Derdi Ramazan Eğlencesi Değil

Yazar - Bülent Cakır
Okuma Süresi: 4 dk.
Bülent Cakır

Bülent Cakır

civrilhaber@hotmail.com - 539 814 99 33
Google News

Ramazan geldi de nur topu gibi gündemlerimiz oldu

 

Seçimlerden sonra ki ilk ay Gürcan Güven’in Doktorluktan sonra belediye başkanlığını nasıl yapacağını tartışan ve değerlendiren “Çivril sol kamuoyu” ikinci ay’da da taşeron işçileri tartıştı uzun uzun.

 

Yapılan haksızlıklardan ekmek ve emek düşmanlığından dem vuruldu en acı lisan ve hal ile.

 

Bu arada başkan Gürcan Güven Işıklı gölü ile ilgili olarak büyük bir turizm hamlesi başlattı. Denizli Valisi Abdülkadir Demir’i Denizli’de yayın yapan gazete ve tv muhabirleri ile birlikte Çivril’de ağırladı. Çivril’in turizm değerlerini anlattı ve gösterdi.

 

Seçimden sonra üç kere Ankara’ya gitti. Hepsinde de önemli görüşmelere imza attı. Son gidişinde 2 Trilyonluk hibe ile döndü.

 

Çiftçi için hayati önem taşıyan Denizli Ticaret Borsasının üst yapı çalışmalarını başlattı. 

 

Bunlar hiç konuşulmadı ama ilk üç ay.

 

Yalnızca Gürcan başkanın bu işi nasıl yapamayacağı ile işçilere uyguladığı zulüm konuşuldu.

 

Tam konuşacak konu kalmadı derken Ramazan geldi de yeni gündemlerimiz oldu.

 

Başkan Gürcan Güven’in İlk üç ayını saçma konularla acımasızca eleştirmeye çalışanlar şimdi de Çivril’de ilk defa düzenlenen ‘Ramazan Eğlencelerine’ takmış durumda. 

 

Çivril Sol Kamuoyu ve Lokomotif kamuoyu bugünlerde “bu Ramazan Eğlenceleri” de nerden çıktı’ yı dillerine doladılar.

 

Her fırsatta ‘tam da Teravih vaktine denk getiriyorlar, Ramazan mübarek gün namaz vakti şarkılı sözlü Ramazan eğlencesi mi olur’ diye eleştiriyorlar başkan Güven’i.

 

Açık söyleyeyim bunlar ne Ramazanın aslından uzaklaşmasıyla ne Teravih namazının ses ve gürültüden kılınamamasıyla dertleniyorlar.

 

Bunların yegâne derdi Çivril Belediye başkanı Gürcan Güven’in Halk’ın beklentilerini iyi analiz edip Halk’a cevap vermesi, her gün 500 kişiyle iftar çadırında orucunu açması ve Halk’ın içine girmesi. Halk’ın Gürcan Güven’i bağrın basması başka da bir şey değil.

 

Elbette herkes üzerine düşeni yapacak.

 

Dinle diyanetle, namazla Oruçla alakası olmayanların asıl derdi her gün alanı dolduran yüzlerce çocuğun Ramazan coşkusunu yaşaması, Ramazan Ayını sevmesi Ramazan Ayının şuuruna varması.

 

Gürcan başkanı bunlar ne yolundan çevirebilir nede durdurabilir. Gürcan Güven’e şu anda ‘Bir İncisi’nden daha çok zarar verebilecek kimse yok.

 

 

Seçim çalışmalarının başladığı günden itibaren Gürcan Güven’in başarısız olması için gayret gösteren hain unsurlar seçim çalışmalarında yapamadıklarını bugün yapmak için emek harcıyor. Ramazan eğlencelerinin Çivril esnafına zarar verdiği fikrini dayatarak Gürcan Güven’i esnaflar arasında itibarsızlaştırmaya çalışıyor. Sol kamuoyu ile Lokomotif kamuoyunun birlikte yapamadığını bu ‘hain’ kamuoyu yapıyor tek başına.

 

Muhakkak olan bir şey daha var ki başarılı bir idareci muhalif unsurları hesap ederken yanındaki hain unsurları da hesap etmek zorundadır. Ki başarısı daim olsun.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları