13 Mayıs 2014 - Salı

Gürcan Başkan’ı Çivril’de istemiyoruz!!

Yazar - Bülent Cakır
Okuma Süresi: 4 dk.
Bülent Cakır

Bülent Cakır

civrilhaber@hotmail.com - 539 814 99 33
Google News

30 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir buçuk ay geçmesine karşın belediye çalışanları ve başkan ziyaretçileri ağırlamaktan çalışmaya fırsat bulamıyor.

Kimisi oğluna kızına iş bulabilmek, kimisi de rant sağlamak ve ihale kapmak için doğrudan ya da aracılar yoluyla belediye başkanının makam kapısı önünde adeta kamp kurarak aslında hizmetin önünde en büyük engel olarak duruyorlar. Göreve seçilen belediye başkanı da bu durumdan rahatsız olduğunu her fırsatta hal dili ile dile getirirken, konuksever bir millet olmamızdan dolayı gelen konuklara “hayır” diyemedikleri için bu sorun bitmiyor.

 

Yıllar boyunca ötelenen sorunları dağ gibi biriken ve bu nedenle sürekli gerileyen Çivril’in bu gerileme döneminden çıkıp kalkınabilmesi için göreve seçilen yeni belediye başkanının yoğun bir şekilde çalışması gerekirken, ziyaretlerin bitmemesinden dolayı hizmete zaman ayıramıyor. Ziyaretçilerin çok büyük bir bölümünün yeni başkanlardan talebi ise iş.

 

İşsizlik sorununa merhem olmak her belediye başkanının arzusu olsa da başkanın hem işsizlik hem de diğer sorunlara el atabilmesi için öncelikle bu ziyaretlerin son bulması gerekiyor. Aksi halde Çivril’in biriken sorunlarını çözülemeyeceği gibi bu sorunlara yenileri eklenecek ve Çivril’in girdiği açmazdan çıkması bir başka bahara kalacak.

Kendini Çivril sevdalısı olarak kabul eden, Çivril ve çocuklarının geleceğini düşünen herkesin belediye başkanını artık rahat bırakması, başkanın da asli görevlerine zaman kaybetmeden başlayıp el birliğiyle kentin ayağa kaldırılması konusunda öncülük yapması zorunlu hale gelmiştir. Kaybeden Çivril oluyor

 

Eminim ve biliyorum ki Gürcan Güven’e oy verenlerin büyük bir çoğunluğu oy verirken Gürcan başkan makam odasında otursun, geleni gideni ağırlasın diye değil Ankara’da Denizli’de yatırım kovalısın, iş takip etsin diye oy verdi. Başkan’ın işi Çivril dışında, Gürcan Güven’in makam odasında yapacak çok fazla işi yok…

 

O’nun işi Ankara’da Denizli’de

 

Ziyarete gelenler kayıt altına alınmış olsa bugün itibari ile rakam 10 Bin’leri çoktan aşmıştır. Düşünün artık aldığı oy 16 Bin, ziyarete gelen 10 Bin'lerin üzerinde.

Her gelen ile üç’er dakika ilgilense ( ki bu olmayacak bir süredir) gerisini siz hesap edin.

 

Bir an önce bu ziyaret faslına bir çözüm bulunmalı ve gerçek işlere başlanmalı. Bu hem Çivril için hem de başkan için hayati önem taşıyan bir konu. Yoksa Çivril’in yıllardır bekleyen işleri ‘hayırlı olsun’ kuyruklarında kaybolup gidecek.

 

 

Sözün özü, “Başkanı artık rahat bırakalım da çalışsın! Bırakalım verdiği sözleri yerine getirsin…

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları