20 Ekim 2014 - Pazartesi

Klasik Ak Parti Demokrasisi

Yazar - Bülent Cakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Bülent Cakır

Bülent Cakır

civrilhaber@hotmail.com - 539 814 99 33
Google News

Geçen haftanın en önemli gündem konuları Kaymakam Orhan Burhan’ın geçirdiği kaza ile Çivril Belediyesi Ekim Ayı meclis toplantısında yaşanan gelişmelerdi.

Kaymakam bey ailesiyle birlikte Denizli’den Çivril’e gelirken Yamanlarda kaza yaptı. Kazaya yaban domuz sürüsünün sebebiyet verdiği belirtildi. Yola çıkan domuz sürüsüne çarpan kamyon daha sonra karşı şeritten gelen kaymakam Orhan Burhan’ın kullandığı araca çarptı. Ertesi gün de 112 ambulansı yine domuza çarparak kaza yaptı. Yaban domuzları ile mücadele için nasıl bir çözüm bulunabilir ortak bir fikir üretilmeli. Dağ köylerinde domuzların mahsul ve ürünler için ciddi sıkıntılar oluşturuyordu ama artık Denizli Uşak karayolunda trafiği tehlikeye sokacak hatta kazalara sebebiyet verecek kadar büyük bir sorun.

Belediye meclisi Ekim ayı toplantısını gerçekleştirdi.

İşçilere ödenecek farklar ile 2015 bütçesinin görüşüldüğü toplantılarda CHP li üyeler ile Ak Partili üyelerin gündem maddeleri ile ilgili olarak karşılıklı atışmaları renkli görüntülere sahne oldu.

2015 bütçesi 52 Milyon TL olarak kabul edildi. Oybirliği ile.

İşçilere ödenecek maaş farklarının görüşüldüğü ikinci toplantıda Ak partili Niyazi Vural İle CHP li Tunay Yazıcının polemiği toplantıya damga vurdu.

Yaşanan polemik üçüncü toplantının da seyrini etkiledi.

Büyük ve önemli hizmetlerin görüşülmesini beklediğimiz mecliste büyük ve önemli icraatlar beklediğimiz meclis üyelerinin ağız dalaşı ile meşgul olması Çivril için hizmet vaktinin daha gelmediğini gösteriyor.

Siyasi partilerde hareketlilik başladı.

Yerel seçimlerden sonra hareketli günlerin yaşandığı ve büyük değişimlerin beklendiği CHP’de kongre ve yönetim değişikliği genel seçimler sonrasına kaldı.

MHP ve Ak Parti’de ise yönetim değişiklikleri Kasım ayı içersinde tamamlanacak.

MHP’de il başkanın görevden alınması ile başlayan değişiklik ilçelerde de aynı yöntemle devam ediyor. MHP ilçe başkanı Ergün Çiftçi Denizli’den yapılan istifa baskısına rağmen kongre ile göreve devretmek için direniyor.

Ak Parti Pazar gün Baklan’da eğilim yoklaması yaptı.

İlçe başkanı olacak isimleri yönetim kurulu üyelerine ve meclis üyelerine sordu. Kimler aday kimler başkanlık için talip bilmiyoruz. Klasik AK Parti Demokrasisi.

Muhtemelen oy verenlerde bilmiyor. Çıkan sonucu da bilmeyeceğiz. Kasım ayı başında yapılacak ilçe kongresinde belli olacak sandıktan çıkanda başkan olacak olanda. Hayırlısı

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları