ALMAN STAFEN ÇİVRİL’DE MÜSLÜMAN OLDU

Almanya vatandaşı Jörg Stafen, Çivril Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Yaşam Yayın: 18 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 18.02.2024 20:43:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Müslüman olmak istediğini belirterek Çivril İlçe Müftülüğüne müracaat eden Almanya vatandaşı Jörg Stafen için "İhtida Merasimi" düzenlendi.

 

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan merasimde Çivril İlçe Müftüsü Muhammet Çörekçi, İslam dini hakkında bilgiler verdi. Akabinde Jörg Stafen, şahitler huzurunda Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu. Müftü Muhammet Çörekçi, merasim sonunda Jörg Stafen'e "İhtida Belgesi" ile birlikte Kur'an-ı Kerim ve çeşitli dini yayınlar hediye etti.

 

İlçe Müftüsü Muhammed Çörekçi sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından yaptığı paylaşımda “Cuma Namazından sonra Müftülüğümüze müracaat eden Jörg Stafen, Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu. Kendisine Yavuz ismini vererek, İhtida Belgesini takdim edip Kur'an-ı Kerim hediye ettik” dedi. 

Yorumlar (1)
19.02.2024 09:15
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.