BAL DÜĞÜMÜ BU MAÇTA ÇÖZÜLECEK

Play Off’ta Bölgesel Amatör Lig (BAL)mücadelesi veren Yeşil Çivril Belediye spor şansını son maça bırakmak istemiyor.

Yayın: 10 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 10.04.2023 11:32:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Süper Amatör Ligi (SAL) namağlup tamamlayarak PlayOff’lara kalan Yeşil Çivril Belediye spor hafta sonu oynadığı üçüncü Play Off karşılaşmasında rakibi ile 0 – 0 berabere kaldı. Bu sonuçla Yeşil Çivril Belediye spor puanını 4’e çıkardı.

 

SAL sezon öncesinde hedefin BAL olarak belirleyen ve yaptığı transferlerle güçlü bir ekip kuran Yeşil Çivril Belediye spor yenilgisiz tamamladığı lig sonunda BAL için Play Off liginde mücadele etme hakkı kazandı.

 

Play Off’da ilk maçında 3 – 1 galibiyetle ayrılan Yeşil Çivril Belediye spor ikinci maçında Irlıganlı spora 2 – 0 mağlup oldu. Play Off liginin üçüncü maçında Kartal spor ile 0 – 0 berabere kalarak oynadığı üç maç sonunda bir galibiyet bir yenilgi ve bir beraberlik alan Yeşil Çivril Belediye spor PlayOff liginde Çal Belediye spor ve Irlıganlı sporun ardından 4 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

 

Ligin dördüncü maçında 12 Nisan Çarşamba gün Denizli İstiklal Spor ile karşılaşacak olan Yeşil Çivril belediye spor bu maçtan galibiyetle ayrılarak Çal Belediyespor ile oynayacağı son maça rahat çıkmak istiyor.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.