ÇİVRİL BELEDİYESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİNDE İNDİRİM YAPTI

Çivril Belediyesi, Akaryakıt istasyonunda satışı yapılan motorin, benzin ve LPG’de indirim yapma kararı aldı.

Yaşam Yayın: 11 Ekim 2024 - Cuma - Güncelleme: 11.10.2024 17:33:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi, Ekim ayı meclis toplantısında belediye akaryakıt istasyonunda satışı yapılan ürünlerde indirim yapma kararı aldı. Oy birliği ile alınan kararın ardından indirimli fiyatların 12 Ekim Cumartesi gün pompaya yansıyacağı bildirildi.

 

Çivril Belediye Meclisi aldığı karar ile Belediyeye ait akaryakıt istasyonunda indirim yapma kararı aldı. Meclis toplantısında gündeme gelen indirim kararı tüm meclis üyelerinin oyu ile alındı. Karar sonrası açıklama yapan Meclis ve Belediye Başkanı Semih Dere özellikle motorin yakıt türünde indirim yapmaya çalıştıklarını belirterek “kırsal bir bölge ve tarımsal faaliyetlerin yoğun olduğu ilçemizde üreticiye destek olmak ve yılsonu satış hedeflerimizi tutturmak amacıyla akaryakıt fiyatlarında indirim yapma kararı aldık. Kararın özellikle üreticilerimize faydası olacağını düşünüyoruz. İndirim kararının alınmasında tüm meclis üyelerinin desteği ve kararın oy birliği alınması da sevindirici” dedi.

 

Meclis toplantısında alınan indirim kararı ile Çivril Belediyesi Akaryakıt istasyonunda 12 Ekim cumartesi gününden itibaren Motorin litre fiyatında 1 TL, LPG litre fiyatında 1.06 TL, Benzin litre fiyatında 0,94 Kuruş indirim yapılacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.