ÇİVRİL’İN ÇOCUKLARI ÜST LİGE GÖZ KIRPTI

Denizli Voleybol Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Yeşil Çivril Belediye spor Voleybol takımı 2’nci Lig’e yükseldi.

Yayın: 24 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 24.03.2024 20:05:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bölgesel Amatör Lig’de yaptığı 3 maçı da kazanan Yeşil Çivril Belediye spor Voleybol erkek takımı Denizli birincisi olarak Aydın’da yapılacak finallerde Denizli’yi temsil etme ve 2’nci lige yükselme fırsatı buldu.

 

Takımın tüm oyuncularının Çivrilli sporculardan oluştuğunu belirten ve turnuvada Çivril’i en iyi şekilde temsil ettiklerini belirten takımın çalıştırıcısı Musa Yoldaş “bir yıldır turnuvaya çok iyi hazırlandık. Tüm oyuncularımız Çivrilli olması başarımızda büyük rol oynadı. Oyuncularımız birbirini uzun süredir tanıyor ve oyun tarzlarını biliyorlar. Turnuvada oynadığımız üç maçı da kazanmak hem Çivril hem de Denizli adına gurur verici. Aydın’da oynanacak finallerde Denizli’yi temsil etme hakkı kazandık. Bölgesel Amatör Lig’de kazandığımız bu başarı ile gelecek sezon Voleybol 2’nci ligde mücadele etme hakkı kazandık. İnşallah ulusal ligde Çivril’imizi en iyi şekilde temsil ederek ilçemizin adını duyuracağız” dedi.

 

Yeşil Çivril Belediye spor Kulübü Voleybol sorumlusu Yasin Göktaş’ta yaptığı değerlendirmede “Çivril daha önce farklı kategorilerde Türkiye şampiyonu takımlar çıkarmış bir ilçe. Biz bu başarıların devam etmesini istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Gelecek sezon yeşil Çivril Belediye spor Voleybol takımı olarak ikinci ligde mücadele edeceğiz. Çivril’in çocukları ikinci ligde parkenin tozunu atacak” dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.