FURKAN EREN MİMARLIK OFİSİNİ AÇTI

Genç Mimar Furkan Eren, ofisini açarak hizmet vermeye başladı.

Yaşam Yayın: 13 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.03.2023 11:13:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İnşaat sektörünün genç temsilcilerinden Mimar Furkan Eren görkemli bir tören ile mimarlık ofisini açtı.

Cumhuriyet Meydanında bulunan ofisin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Niyazi Vural ve önceki dönem belediye başkanı Hakkı Aslan ile Denizli Mimarlar odası başkanı Özlem Durdu Kabel birlikte kesti.

 

Çok sayıda davetlinin yanı sıra Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeki Karahan, Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif başkanı Gürol Mutlu, STK temsilcileri, İYİ Parti Belediye Meclis üyeleri Elvan Çakmakçı, Turgay Arslan  ile iş insanları ve Eren ailesinin yakınları, inşaat sektör temsilcileri ve Çivril’de faaliyetlerini sürdüren  Mimar ve İnşaat Mühendisleri katıldı.

 

Açılış programında konulan Niyazi Vural açılan her işyerinin Çivril’e katma değer sağladığını ifade ederek “her açılan yeni işyeri ilçemizin ekonomisine sosyal yaşantısına katkı sağlıyor. Çivrilli gençlerin eğitim hayatlarından sonra doğdukları büyüdükleri memleketlerinde işyeri açmaları bizleri mutlu ediyor. İnşaat Mühendisi Mehmet Eren’in oğlu Mimar Furkan Eren’in açtığı işyerinin önce Furkan’a sonra ailesine daha sonra Çivril’imize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Aldığı eğitimle kazandığı deneyim ve tecrübe ile Çivril’imize geleneksel mimariyi de gözeterek dayanıklı ve estetik binalar eserler yapacağına inancımız tam” dedi.

Başkan Niyazi Vural’ın konuşmasının ardından ilçe müftüsü Muhammed Çörekçi’nin yaptığı dua ile ofis hizmete girdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.