GENÇLER 14 MAYISTA ÖZGÜRLÜĞÜ HAYKIRACAK

Seçim çalışmalarına davam eden CHP Belediye meclis üyesi Semih Dere gençlerin kararını verdiğini söyledi.

Siyaset Yayın: 07 Mayıs 2023 - Pazar - Güncelleme: 07.05.2023 15:58:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci dönem milletvekili seçimleri için partisinin seçim çalışmalarına katılan CHP Belediye Meclis üyesi ve Grup Başkan Vekili Semih Dere “gençler kararını verdi, 14 Mayıs’ı bekliyor. Söz verdiler Bahar gelecek” dedi.

 

Milletvekili adaylarının seçim gezilerinin yanı sıra İlçe başkanlığı tarafından oluşturulan çalışma grupları ile mahalle ziyaretlerini sürdüren Semih Dere Gürpınar mahallesinde gençlerle bir araya geldi.  Gençlerin sorularını cevaplayan Dere “gençler güzel bir gelecek ve güven istiyor, güzel bir geleceği CHP ile geleceğini biliyor. Kayırmanın, adaletsizliğin ve korkunun son bulması için gün sayıyor” dedi.

 

İktidar, düşünmeyen ve konuşmayan bir gençlik istiyor

 

Gençlerin baskı ve tek adam rejiminden bıktığını belirten Semih Dere “düşünmeyen ve konuşmayan bir gençlik isteyen iktidarın en büyük korkusu düşünen ve özgürce konuşan bir gençlik. CHP İktidarında gençler düşünecek, düşündüğünü özgürce dile getirecek. Gençlerimiz şu anda kısıtlanmış, hayatın her alanında kalıplara sokulmaya çalışılmış ve darlanmış vaziyette. 14 Mayıs’ta, kalıplara sokulan ve kısıtlanan gençler sandıklarda özgürlüğünü haykıracak” dedi.

 

Gittikleri her mahallede genç ve kadınların büyük ilgisi ile karşılaştıklarını ifade eden Semih Dere “bu seçim gençlerle kadınların seçimi olacak. Hiçbir seçimde kadın ve gençler bu denli sahaya çıkmadı hem kadınlar hem gençler sandıkları bekliyor. Gençler ve kadınlar, Millet ittifakı ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu umut olarak görüyor” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.