GENÇLERDEN ÖĞRENECEKLERİMİZ VAR

Gençlik Haftası kutlamaları kapsamından gençlerle bir araya gelen Başkan Niyazi Vural Işıklı gölünde gençlerle Kano yaptı. Başkan Vural gençlerle yapımı devam eden Işıklı Millet Bahçesini de gezerek gençlerle zaman geçirdi.

Gündem Yayın: 18 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 18.05.2023 09:56:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Belediye Başkanı Niyazi Vural 15- 21 Mayıs Gençlik Haftası dolayısıyla Çivrilli gençlerle bir araya geldi.

 

Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve 15 – 21 Mayıs Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında Çivrilli gençlerle bir araya geldi. Işıklı Millet bahçesinde başlayan etkinliklerde Başkan Vural, gençlere Millet bahçesinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Bir süre Millet bahçesini gezen gençler oturma alanlarından çay içerek bir süre sohbet etti. Eumania antik kenti hakkında Çivril Belediyesi Arkeoloğundan bilgi alan gençler Akgöz mevkiinde suya girerek serinledi.

 

Gezi kapsamında daha sonra Beydilli Lavanta parkını gezen gençler Beydilli gölünde de kano yaptı. Başkan Niyazi Vural ile göle açılan gençler kano gezintisi yapmayı ve hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

Gençlik haftası kutlamaları kapsamında gençlerle bir gün geçirmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Başkan Niyazi Vural “gençler ülkenin geleceği, teminatı. İyi yetişmiş genç güçlü bir ülke sağlam bir gelecek demek. Bu bağlamda Çivril belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanında olmaya onlara istedikleri imkan ve olanakları sunmaya çalışıyoruz. Bugün de Gençlik kapsamında Çivrilli gençlerimizle Işıklı ve Beydilli mahallelerimizde Belediyemiz tesislerinde birlikte olduk. Keyifli zaman geçirdik verimli sohbetler yaptık. Gençlerden öğreneceğimiz çok şeyler olduğunu gördük, deneyim ve tecrübelerimizle sorularını yanıtlamaya çalıştık” dedi.

 

Başkan Niyazi Vural’ın kendilerini ağırlamasından ve vakit geçirmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden gençlerde “Çivril Belediyesine sunduğu olanaklardan ve Başkan Niyazi Vural’a bugün bize zaman ayırdığı için teşekkür ederiz.  Çok kaliteli bir program oldu. Işıklı Millet bahçesinde Akgöz su kaynağında ve mesire alanında sohbet etmek dinlenmek pozitif bir enerji verdi. Daha sonra Beydilli’de göl kenarında yaptığımız gezinti ve Kano turu günün en keyifli anları oldu. Gençlik haftasında bizlere bu imkanı sunduğu için hem belediyemize hem de başkanımıza teşekkür ederiz” dediler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.