İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DR. MEHMET GÖK ÇEVAK’I ZİYARET ETTİ

Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Mehmet Gök, Çivrilliler Eğitim Vakfı (ÇEVAK) Çivril şubesini ziyaret etti.

Eğitim Yayın: 04 Ekim 2024 - Cuma - Güncelleme: 04.10.2024 12:42:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

ÇEVAK Çivril şubesini ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Mehmet Gök vakfın çalışmaları hakkında Başkan Mahmut Sarıca’dan bilgi aldı. Vakfın Çivril ve Çivrilli öğrenciler için büyük bir şans olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim müdürü Gök şube müdürü Mahmut Sarıca nezdinde tüm vakıf çalışanlarına teşekkür etti.

 

Ziyarette vakıf çalışmaları hakkında şube müdürü Mahmut Sarıca ve yönetici Orhan Gürsoy’dan bilgi alan ilçe Milli eğitim Müdürü Dr. Mehmet Gök Çivrilli öğrencilere sağladığı burs ile büyük destek sağlayan ÇEVAK’ın eğitim adına önemli bir görev yaptığını belirterek, “eğitim alanında yıllardır büyük bir özveri ile emek veren Çivrillier Eğitim vakfı hem Çivril hem de Çivrilli öğrenciler için büyük bir şans. Ülkenin geleceğinin eğitim ve gençlikte olduğunu idrak eden ve bu yönde çalışma yapan gönüllüler tarafından kurulan ÇEVAK’ın bugüne kadar yaptıkları takdire şayan hizmetler. Geçmişten bugüne kadar ÇEVAK’a hizmet verek destek olan herkese minnettarız” dedi.

 

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan ÇEVAK Çivril Şube başkanı Mahmut Sarıca’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ilçe Milli eğitim müdürümüz Mehmet Gök ziyaretleri ile bizlere onur verdi. Vakfımız ve çalışmalarımız hakkında kendilerini bilgilendirdik. Eğitim alanında yaptığımız ve yapmayı hedeflediğimiz konular hakkında bilgi alışverişinde bulunduk” dedi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.