YANGIN İKİ KATLI EVİ KULLANILAMAZ HALE GETİRDİ

Yuvaköy Mahallesindeki yangın itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları ile kontrol altına alınırken, yangın yaklaşık üç saat süren müdahale ile söndürüldü.

Yaşam Yayın: 03 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.04.2024 15:36:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Çivril Yuvaköy mahallesinde çıkan yangında iki katlı ev yanarak kullanılamaz hale geldi. Evde çıkan yangın itfaiye ve mahalle sakinlerinin müdahalesiyle güçlükle söndürüldü.

 

Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde evinde baca temizliği yapmak isteyen Fatma G. (82) bacasını temizlediği esnada baca alev aldı. Bir anda büyüyen alevler evi sardı. Yangına ilk müdahaleyi komşular yaparken olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

 

İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları ile kontrol altına alınan yangın, yaklaşık üç saat süren müdahale ile söndürüldü.

 

Yangından sonra ev kullanılamaz hale gelirken olayla ilgili olarak jandarma inceleme başlattı.

 

Yangının kesin çıkış sebebinin yapılacak incelemeden sonra netlik kazanacağı bildirilirken ev sahibi Fatma Güneş’in sağlık durumunun iyi olduğu ve yangından fiziksel olarak zarar görmediği bildirildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.