YENİLENEN MODERN YÜZÜYLE YENİ YERİNDE

Çivril’in köklü işletmelerinden Kandemir Sarrafiye yeni yerinde hizmete başladı.

Yaşam Yayın: 21 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 21.12.2023 12:08:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Genç işletmeciler Harun Kandemir ve Ozan Avcı tarafından işletilen Kandemir Sarrafiye yeni yerine taşındı. Eski işyerlerinin yan tarafına daha geniş bir işletme açan Avcı ve Kandemir, altın, pırlanta ve sarrafiye hizmetlerine devam ediyor.

 

Kandemir Sarrafiye olarak uzun yıllar Çivrillilere hizmet veren işyeri, modern yüzüyle yeni yerinde müşterilerine hizmet vermeye başladı. Daha geniş bir işletmede müşterilerini ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirten iş yeri sahibi Harun Kandemir “uzun yıllardır Çivrillilere hizmet vermekten onur duyuyoruz. Şimdi yan tarafta daha geniş ve modern bir işyeri yaptık. Bundan sonra yeni yerimizde müşterilerimize hizmet etmekten mutluluk duyacağız” dedi.

 

Altın takı ve pırlanta çeşitleri ile her kesimden müşteriye hizmet verdiklerini belirten işletmeciler Avcı ve Kandemir “hediyelik ve yatırım amaçlı her türlü altın satışının yanı sıra pırlanta ve takı çeşitleri de müşterilerimizi yeni iş yerimize bekleriz. Altın ve Pırlantada Çivril’de en yeni model ve ürünleri işyerimizde görebilir güvenle alışverişlerini yapabilirler” dedi.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (1)
MUSLAHADDİN ÖZTÜRK
23.12.2023 00:27
Hayırlı olsun inşallah Bol kazançlar
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.