YEŞİL ÇİVRİL BENİM YERİM ‘BAL’ DEDİ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play Out maçında Buldan Spor ile karşılaşan Yeşil Çivril Belediye spor sahadan net bir skor ile ayrıldı.

Yayın: 18 Mayıs 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 18.05.2024 21:44:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

BAL mücadelesi veren Yeşil Çivril Belediye spor ile Buldan Belediyespor Denizli Atatürk stadında karşı karşıya geldi. Her iki takım içinde büyük önem taşıyan maçta gülen taraf Yeşil Çivril Belediyespor oldu.

 

2023 – 2024 sezonunda BAL 5’inci grupta Denizli temsil eden ve lig sonunda il sıralamasında ikinci sırada yer alan Yeşil Çivril Belediyespor Buldan Belediyespor ile Play Out maçına çıktı. Denizli Atatürk stadında 19.00’da başlayan mücadelede rakibine üstünlük kuran Yeşil Çivril Belediyespor 13’üncü dakikada Furkan Kozhan’ın attığı gol ile 1 – 0 öne geçti.

 

Golden sonra daha rahat ve atak bir oyun ortaya koyan Yeşil Çivril Belediyespor geliştirdiği ataklar sonucunda 36’ınci dakikada Şeref Emre Özdemir’in ayağından bulduğu gol ile skoru 2 - 0 yaptı. 2 – 0’dan sonra oyunun hakimiyetini eline alan Yeşil Çivril Belediyespor ilk yarının uzatma dakikalarında Ulaş Tufan’ın attığı gol ile soyunma odasına 3 – 0 üstünlükle gitti.

 

İkinci yarıya ilk yarıda yakaladığı skor üstünlüğü ile başlayan Yeşil Çivril Belediyespor oyunun hakimiyetini eline alarak rakibini sahasına hapsetti. Geliştirdiği ataklarla skoru arttırmaya çalışan Yeşil Çivril Belediye spor 87’inci dakikada geliştirdiği atakta İsmet Özkan’ın attığı gol ile maçın soncunu belirledi.

 

Maç 4 – 0 Yeşil Çivril Belediyespor’un üstünlüğü ile sona ererken Yeşil Çivril Belediyesporlu oyuncular galibiyeti trübünde takımlarını yalnız bırakmayan seyircisi ile kutladı.

 

Buldan Belediyespor Yeşil Çivril Belediyespor maçını Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, Buldan Belediye Başkanı Mehmet Orpak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, DASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş ile birlikte izledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.