YEŞİL ÇİVRİL SON DAKİKA GOLÜYLE BAL BİLETİNİ ALDI

Yeşil Çivril, Çal Belediye sporu 90+3’te attığı golle yendi. Play Off ligi son maçından üç puanla ayırılan Yeşil Çivril Belediye spor ligi ikinci sırada bitirdi.

Yayın: 16 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 16.04.2023 18:52:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Süper Amatör lig şampiyonu Yeşil Çivril Belediye spor, BAL Play Off ligini ikinci sırada tamamladı. Oynadığı beş karşılaşmadan 3 galibiyet bir yenilgi bir beraberlik alan Yeşil Çivril Belediye spor 10 puanla Irlıganlısporun ardında ikinci oldu.

 

Süper Amatör Lig (SAL) şampiyonu Yeşil Çivril Belediye spor Bölgesel Amatör Lig (BAL) çıkmak için önünde son bir maç kaldı. Play Off yükselme liginin son maçında Akkonak stadında Çal Belediye spor ile karşılaşan Yeşil Çivril Belediye spor 90 + 3 ‘te bulduğu gol ile Play Off oynamaya hak kazandı.

 

Maç öncesi ligde Çal Belediye sporun ardından üçüncü sırada bulunan Yeşil Çivril Belediye spor, Çal Belediye sporu 2 – 1 mağlup ederek ligi ikinci sırada tamamladı. Aldığı galibiyet ile ligi 10 puanla ikinci sırada tamamlayan Yeşil Çivril Belediye spor Yeşil Çınar spor ile Play Off maçı oynayacak.  

Yorumlar (1)
21.03.2024 15:06
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.