BAŞKAN 17 AĞUSTOSU UNUTMADI

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, 17 Ağustos 1999 tarihinde gerçekleşen ve birçok insanımızın hayatını kaybettiği Marmara Depreminin 17. yıl dönümü sebebiyle bir basın açıklaması yayınladı.

Yaşam Yayın: 17 Ağustos 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 17.08.2016 10:30:11
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Google News

Açıklamasında millet olarak bir daha böyle acı olaylar yaşamamızı dileyen Güven, 1999 depreminde vefat eden vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet diledi.

Başkan Güven mesajında “Geride yalnızca yıkım ve acı bırakan önemli olaylar genellikle hatırlanmak istenmez. Ancak 17 Ağustos, sönen umutları yeniden canlandırmak, vatandaşlarımıza güven duygusunu yeniden kazandırmak ve depremle yaşamayı öğrenebilmemiz için bize sorumluluklarımızı hatırlatan bir tarihtir. Bu vesileyle depremde kaybettiğimiz deprem şehitlerimizi rahmetle anıyor, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.