YETENEK AVINA ÇIKTILAR

2009 - 2010 sezonunda çıktığı süper Amatör ligde üst sıraları hedefleyen ve BAL ligine hazırlanan Yeşil Çivril Belediye spor futbol kulübü mahallelerde futbolcu avına çıktı.

Yayın: 02 Eylül 2014 - Salı - Güncelleme: 02.09.2014 21:37:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başarı için alt yapıya ve genç yeteneklere önem veren belediye spor geleceğin futbolcularını seçmek için çalışmalara başladı. U13 ve U15 takımı Futbolcu Seçmeleri için kolları sıvayan Çivril spor, futbol merakı ve yeteneği olan 2000 – 2003 doğumlu başarılı futbolculara kapılarını açıyor. Tüm Çivril’i tarayarak yetenekli gençleri sporla buluşturmaya çalışacaklarını belirten ve seçmeler hakkında bilgi veren Çivril Belediyespor Teknik sorumluları Hakan Keysan ve Serdar Ertaş, başvuru yapan tüm sporcuların değerlendirileceğini belirtirken, “ilçe merkezinde takıma müracaat eden genç kardeşlerimizi değerlendirdik daha sonrada mahallelerde yetenekli gençlerimizi keşfetmek için mahalle gezilerine çıktık. İlk etap da Irgıllı da başlayan çalışmalar Karayahşiler, Gürpınar, Işıklı, Kıralan, Çıtak, Emirhisar, Gümüşsu ve Özdemirci mahallelerinde açılacak kurslarla geniş çaplı bir tarama ile devam edecek. Her yıl Denizlispor akademi liglerine oyuncu veren Yeşil Çivril Belediyespor bu tarama ile bu sayıyı arttıracak ve etkili bir altyapıya sahip olacak. Çok yetenekli sporcular seçeceğimize inanıyoruz. Seçmelerin Belediyespor ‘a çok faydalı olacağı kanısındayız” dediler.

Göçer çocuklar için başlattığı futbol çalışmalarının ardından mahallelerde futbol atağı başlatan Çivril Belediye spor yapılan ilk mahalle seçmelerinde Irgıllı mahallesinden 8 genç yeteneği takım antrenmanlarına davet etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.