2017 YILININ İKİNCİ TOPLANTISI CUMA GÜN

Çivril Belediye Meclisi 2017 yılının ikinci toplantısı için 3 Şubat Cuma gün bir araya gelecek. 14 gündem maddesinin görüşüleceği toplantıda en dikkat çeken gündem maddesi Festival komitesi oluşturulması maddesi oldu.

Gündem Yayın: 02 Şubat 2017 - Perşembe - Güncelleme: 02.02.2017 11:02:28
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

2017 DE FESTİVAL YAPILACAK

 

2015 ve 2016 yılında yapılmayan Çivril Uluslar arası Elma Tarım ve Kültür Festivalinin 2017 yılında yapılmasının görüşüleceği Şubat ayı Meclis toplantısında Festival icra komisyonun oluşturulması ve düzenleme şekli de belirlenecek. 

 

AVUKAT VE TEKNİKER ALIMI YAPILACAK

 

Ocak ayı meclis toplantısında tam zamanlı Avukat çalıştırılması maddesinin iptal olması ile boşalan Belediye Avukatlığı için Kısmi zamanlı Avukat alımının da belirleneceği toplantıda Harita Mühendisi’nin sözleşme süresi ve aylık ücreti Tam zamanlı bir Tekniker çalıştırılması da oylamaya sunulacak.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.