Sağ Seçmen MHP'ye Yöneliyor

Yayın: 24 Şubat 2014 - Pazartesi - Güncelleme: 24.02.2014 13:55:30
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Gittiği her mahallede kapı kapı dolaşan Gümüş, vatandaşların sorunlarını dinleyerek Çivril ilgili projelerini vatandaşlarla paylaşıyor.  Bayram Gümüş seçim çalışmalarına Karayahşiler Mahallesinde devam etti.  Gümüş yaptığı açıklamada son iki günlerini Karayahşiler ve Savran Mahallesine ayırdıklarını belirterek bu mahallede çalmadıkları kapı bırakmadıklarını dile getirdi.

 

 

“Sağ seçmen MHP’ye yöneldi”

MHP Belediye Başkan Adayı Bayram Gümüş ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada; “Seçim çalışmaları gayet hızlı bir şekilde devam ediyor. Her gittiğimiz yerde halkımızın teveccühü ve sevgisiyle karşılaşıyoruz. Allah bu muhabbetimizi bozmasın. Son aylarda cereyan eden yolsuzluklar ve hırsızlıklar halkımızı hassaslaştırmış.  Vatandaşlarımız olan biten her şeyin farkında. Özellikle Ak Partiye oy vermiş vatandaşlarımız bize daha fazla teveccüh etmekte. Bu hassasiyetlerini gerçek anlamda gösteriyorlar ve açıkça söylemekten çekinmiyorlar” ifadelerine yer verdi.

 

“AK gömleğin altından hırsızlık ve arsızlık çıktı”

Son derece iddialı bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Bayram Gümüş; “Halkımızın bize karşı olan ilgisinden moral buluyoruz. Çivril halkı neyin ne olduğunu gayet iyi bir şekilde görmüş ve bilinçli bir şekilde oylarını kullanacak. Yaptığımız görüşmeler bize bunu gösteriyor. Mevcut iktidarın üzerindeki İslami gömlek yırtılmış ve altından bölücü kimlikleri, onun altından da hırsız ve arsız kimlikleri ortaya çıkmıştır.  Bunu halkımız söylüyor. Böylesine bilinçli bir halk kitlesine sahip olduğumuz içinde geleceğe ve seçimlere daha umutlu bir şekilde bakabiliyoruz” cümlelerini kullandı.

 

“Projelerini halka anlatıyor”

Yerel seçim çalışmaları kapsamında artık evlere gidip vatandaşlarla birebir iletişim kurarak sıkıntılarını dinlemeye çalıştıklarını belirten Gümüş; “Seçim günü yaklaştıkça bizde çalışmalarımıza hız verdik. Artık insanlarla tek tek görüşüp fikirlerini alıyor ve sorunlarını dinliyoruz. Projelerimizi ve Çivril ile ilgili düşüncelerimizi ilk ağızdan onlara anlatıyoruz. Şuana kadar aldığımız tepkiler çok olumlu. Biz onlarla birlikte Çivril’i yöneteceğiz. Asla ben yaptım oldu mantığı içerisinde bir yönetim şekli oluşturmayacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.