VELİLERE DAVRANIŞ BOZUKLUĞU SEMİNERİ

Çivril’de eğitim veren Merkez Rasime Kameroğlu Anaokulu velilerine “Çocukların davranışları üzerinde anne-babaların tutumlarının etkililiği” konulu seminer verdi.

Eğitim Yayın: 19 Kasım 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 19.11.2014 22:18:47
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Okulun toplantı salonunda yapılan seminerde konuşan PDR (Psikolojik Danışman ve Rehberlik) öğretmeni Erkan Atila, yaptığı konuşmada güven verici ve destekleyici anne-baba tutumu sergileyen ailelerin çocuklarının daha sağlıklı bireyler olduğunu kaydetti. Velilere verilen kokteyl ile başlayan seminerde çocuklarda Davranış Bozukluğu, Alt Islatma, Tırnak yeme, Parmak emme, Anne Babaya aşırı bağlılık, saldırganlık, yalan, Küfür, tikler, okul korkusu, kekemelik, kardeş kıskançlığı, dikkat eksikliği, hiperaktif bozukluk, internet televizyon ve bilgisayar kullanımının çocuklara etkileri konuları hakkında velilere bilgi verildi.

Bir saat süren seminerden sonra PDR öğretmeni Erkan Atila, seminere katılan velilerin sorularını da yanıtladı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.