Feci Kazada 2'si ağır 5 Kişi yaralandı

Yayın: 17 Şubat 2014 - Pazartesi - Güncelleme: 17.02.2014 11:12:11
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kaza sonrası olay yeri savaş alanına dönerken kazaya karışan motosiklet ve otomobil hurdaya döndü. Yağış aşırı hız ve dikkatsizliğin sebep olduğu kazada özel aracıyla Denizli’den Çivril istikametine gelen Ahmet Sulak (60) Pamukkale Üniversitesi önünde çevre yoluna dönmek istedi. Bu esnada motosikletle Çivril’den Denizli istikametine giden T. Korkmaz (18) Ahmet Sulak’ın kullandığı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve arkasındaki bayan arkadaşı S. Akşit(18)yola fırlayarak yaralandı. Araçta bulunan üç kişinin hafif sıyrıklarla atlattığı kaza da kask ve koruyucu elbise kullanmayan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı ağır yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların olay yerine çağırdığı ambulanslar ile Çivril devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından Pamukkale Üniversitesi ve Denizli devlet hastanesi yoğun bakım ünitesine sevk edildiler.

Kaza sebebiyle yaklaşık bir saat trafiğe kapanan yol kaza yapan araç ve motosikletin yoldan çekilmesiyle tekrar trafiğe açıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.