Adaylarda Hazır Listelerde

Yayın: 24 Şubat 2014 - Pazartesi - Güncelleme: 24.02.2014 13:49:38
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

AK PARTİ LİSTESİNDE KİMLER VAR?

 

İlçe seçim kuruluna teslim edilen listelere göre, AK Parti, Çivril Belediye Meclis Üyelerini il başkanı Milletvekilleri il teşkilatı ve belediye başkan adayı Gürcan Güven’in görüşleri doğrultusunda belirledi. AK Parti İlçe Başkanı Zeki Aksoy ile Belediye Başkan adayı Gürcan Güven’in üzerlerinde hemfikir oldukları bazı isimler, sıralamada kendilerine rahat yer buldu. Ancak, il teşkilatının karşı çıktığı ya da belediye başkan adayının çalışmak istemediği isimlere listede yer verilmedi. Hazırlanan listede, partinin gediklisi olan isimlerin yer almadığı görülürken Özkan Avcı ve Servet Özel gibi isimler dikkat çekti.

 

CHP’DE LİSTE KENDİLİĞİNDEN OLUŞTU

 

Cumhuriyet Halk Parti’sinde ise Belediye Meclisi adayları için Genel Merkez ve Başkan Hakkı Aslan arasında büyük çekişme yaşandı. İlçe Başkanı, Belediye Başkan adayı, İl Başkanı ve Büyükşehir başkan adayının ortak kararıyla belirlenen listede yer alan isimler CHP seçmeninde şaşkınlık yarattı. İlçe seçim kuruluna verilen listede kadın adayların ilk sıralarda yer alması ise dikkat çeken bir başka konu oldu.   CHP’de Belediye Meclisi adaylığı için Tunay Yazıcı ve Bülent Gündoğdu öne çıkan isimler oldu.

 

MHP’NİN LİSTESİNDE SÜRPRİZ İSİMLER VAR

 

Yapılacak yerel seçimlerde oy oranını arttırmak ve en azından Büyükşehir belediye meclisine bir isim göndermek olan MHP’de ise Belediye Meclis Üyesi adayları arasında kamuoyunun yakından tanıdığı pek çok sürpriz isim yer alıyor. Seçmenin karşısına mesleklerinde başarılı isimlerle çıkacak olan MHP, Belediye Meclisine esnaftan eski bürokratlara kadar birçok ismi aday gösterdi. MHP’nin Belediye Meclis Üyesi adayları arasında Işıklı Belediye başkanı İsmail Çorbacıoğlu ile ülkü Ocakları Başkanı adem Gümüş gibi çok sayıda isim bulunuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.