BASIN İFTAR'DA BİR ARAYA GELDİ

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Çivrilli gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kültür Yayın: 25 Temmuz 2014 - Cuma - Güncelleme: 25.07.2014 12:18:49
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Uşak’ta gerçekleştirilen iftar yemeğine Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Yazıcı ile gazete ve ajans temsilcileri ile muhabirleri katıldı.

İftar yemeğinin ardından konuşan Belediye Başkanı Gürcan Güven, gazetecilerin çalışma şartlarını ve içinde bulundukları durumu çok iyi bildiğini söyledi. Güven, “Sizlerin hangi şartlarda çalıştığını, çalışma şartlarınızın ne olduğunu, hakikaten bir emek mücadelesi verdiğinizi farkındayım. Ben Belediyeye sabah geldiğimde yaptığım ilk iş Çivril gazetelerini ve internet medyasını takip etmektir. Gazetecilerin sorununu kendi sorunumuz gibi algıladığımızı bilmenizi isterim” dedi.

Başkan Gürcan Güven yemek sonunda gazetecilere karanfil vererek başarılar diledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.