BAŞKAN PROJELERİNİ CHP VE MHP TEŞKİLATLARINA ANLATTI

Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven 2016 ve 2017 yılı projelerini muhalefet partilerine anlattı.

Siyaset Yayın: 24 Şubat 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 24.02.2016 19:27:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sırasıyla MHP, CHP, Çivril Esnaf Odası, Çivril Ziraat Odası yönetim kurullarını kabul eden başkan Gürcan Güven 2014 - 2015 yılları çalışmaları ile 2016 - 2017 yılı projelerini anlattı. Çivril siyasi tarihinde ilk defa bir belediye başkanı projelerini ve çalışmalarını muhalefet partilerine anlatırken CHP ve MHP ilçe teşkilatları, başkan Gürcan Güven’in uygulamasını başarılı bulduklarını belirtti.

Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven Pazar yeri, Belediye Hizmet Binası ve Bedesten projelerini basın mensuplarından sonra CHP ve MHP ilçe teşkilatlarına da tanıttı. Belediye meclis salonunda CHP ilçe başkanı Ömer Köseoğlu ile birlikte yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyelerini ağırlayan başkan Gürcan Güven, Pazar yeri, Bedesten ve Belediye Hizmet Binası projelerinin detaylarını ve maliyetlerini anlattı. Göreve geldikten sonra şeffaflık ve Ortak Akıl söylemleri ile dikkat çeken başkan Gürcan Güven CHP ve MHP ilçe teşkilatlarına 2014 – 2015 yılı faaliyetleri ile belediye bütçesi hakkında da bilgi verdi.

Esnaf odası yönetimi, Ziraat odası yönetimi ve MHP ilçe yönetimi ile belediye meclis üyelerini makam odasında ağırlayan başkan Güven “bugüne kadar yaptığımız her çalışmayı mecliste detayları ile izah ettik. Aldığımız kararları mecliste aldık. Ben yaptım oldu mantığı ile yapmadık. Bugünde Çivril’in 50 yıllık ihtiyaçlarına cevap verecek Pazar yeri, Bedesten ve Belediye Hizmet Binası projelerimizi muhalefet partilerinin ilçe yönetimleri ile Çivril’de faaliyet gösteren STK temsilcileri ve yönetimleri ile paylaştık. Her zaman dediğimiz gibi Çivril için ortak akıl ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.