CHP HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe örgütü Çivril Huzur evinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 29 Aralık 2017 - Cuma - Güncelleme: 29.12.2017 20:21:55
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile Kadın kolları üyeleri ve Kadın kolları başkanı Gönül Emre’nin katıldığı ziyarette, CHP heyeti yaşlılarla bir süre sohbet etti.

 

Ziyaretin huzurevi sakinlerinin morali açısından önemine dikkat çeken CHP Çivril Kadın Kolları başkanı Gönül Emre “Onlarda yalnızlık duygusu uyandırmamak için yaşlılarımızı sadece belirli günlerde değil, sık aralıklarla ziyaret ediyoruz. Gözlerde tatlı gülüşler ve hoş sohbet ortamında güzel bir gün geçirdik‏” dedi.

 

Huzurevi sakinleri ile sohbet eden ve sorunlarını dinleyen CHP’liler, ziyaretlerin sık aralıklarla devam edeceğini söylediler. Keyifli dakikaların yaşandığı ziyaret sonunda huzurevi sakinleri ile partililer hatıra fotoğrafı çektirdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.