ÇİVRİL’İN GİRİŞİNE BU TUVALET ÇOK YAKIŞACAK

23 Nisan Parkı içinde yapılacak olan düzenlemeler ve tuvalet inşaatı tepki çekmeye devam ediyor.

Siyaset Yayın: 22 Haziran 2017 - Perşembe - Güncelleme: 22.06.2017 18:04:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Geçen yıl boşaltılan ama bir yıldır hiçbir çalışma yapılmayan 23 Nisan Parkı ve Öğretmen evinde başlatılan çalışmalara tepkiler devam ediyor.  Parkın içinde yapılacak düzenlemelerin Çivril halkından saklandığını belirten CHP meclis üyesi ve grup sözcüsü Tunay Yazıcı “çalışmalar hakkında bilgi istedik Çivril Belediyesi Fen İşleri açıklama yapamadı” dedi.

Genç Çivril gazetesi 23 Nisan Parkındaki çalışmaları manşetine taşırken “diğer ilçelere Lale Çivril'e reva görüldü hela” diyerek Çivril’in girişine yapılan tuvalete tepki gösterdi.

 

TUVALETİN AÇILIŞINI KİM YAPACAK?

 

Sosyal Paylaşım sitesindeki kişisel sayfasından yapılacak olan tuvalet çalışmalarına tepki gösteren Tunay Yazıcı ise Çivril’e kazandırılan bu WC’nin açılışı kim tarafından yapılacak diye sordu.

 

Yazıcı yaptığı paylaşımda“Sevgili Çivrilli hemşerilerim bildiğiniz gibi geçen hafta içinde Çivril Belediyesi Fen işleri müdürlüğünden 23 Nisan ve Cumhuriyet parklarında yapılacak olan düzenlemeler ile ilgili projeleri istedik. Çivril Belediyesi buralarda yapılan çalışmalar hakkında CHP Meclis üyesi TÜRKAN KEYİK ve TUNAY YAZICIYA bilgi vermekten kaçındılar. Bugün Genç Çivril gazetesinin manşetinde görüyoruz ki Çivril Belediyesi projeyi vermemekte çok haklı. Daha önce öğretmen evi bahçesinde oturanları kastederek 'Çivril'e gelenlerin ilk karşılaştığı şey kumar oynayanlar oluyor' diyenler bugün Çivril'in girişine WC yapıyor. Çok şükür artık Çivril'e gelenler parkta oturan insanları değil hacet gidermeye girenleri görecek. Bütün ilçelerin giriş ve çıkışlarını çiçekler ile süsleyen ama Çivril'e tuvalet yapan önce Büyükşehir belediye başkanı Osman Zolan'a sonrasında da Çivril'i bu büyük eserle tanıştıran Gürcan Güven'e teşekkür ederim” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.