DENİZLİ SABAHA KADAR NÖBETTEYDİ

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde, Denizli'de on binler 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanına aktı.

Gündem Yayın: 16 Temmuz 2017 - Pazar - Güncelleme: 16.07.2017 12:38:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Vali Hasan Karahan, 11. Komando Tugay Komutanı Kur. Alb. Gültekin Yaralı, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve protokol üyeleri ile çok sayıda Denizlilinin katıldığı kutlama programı protokol üyelerinin halkı selamlaması ile başladı.

 

Alanda açılan stantlardaki ikramları halka dağıtan protokol daha sonra 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde hazırlanan programda halka hitap ettiler. Vali Hasan Karahan yaptığı konuşmada; milletimizin 15 Temmuz da milli iradenin üzerinde başka bir irade tanımadığını bütün dünyaya gösterdiğini söyledi.

Protokol konuşmalarından önce saat 00.13 de Delikliçınar Yeni Camide Sala okundu.

Okunan Salanın ardından halkımıza hitap eden Vali Hasan Karahan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde yaptığı konuşmada, milletimizin o gece milli iradenin üzerinde başka bir irade tanımadığını bütün dünyaya gösterdiğini söyledi.

Dünya döndükçe milletimiz bu nöbeti tutmaya devam edeceğini vurgulayan Vali Karahan konuşmasını şu şekilde sürdürdü; "15 Temmuz bu milletin kaderinde bir milat, bir dönüm noktası. Millet kaderine hakim olduğunu, milli iradenin üstünde bir irade tanımadığını, Cumhurbaşkanını kendinin seçeceğini, hükümeti kendinin seçeceğini, beğenmezse de kendisi indireceğini bütün cihana gösterdi. Milletin iradesinin üzerinde irade yok. Bu millet ancak Allah'ın huzurunda secdeye kapanır, onun dışında tankın, topun, merminin önünde secdeye kapanmaz"

 

Konuşmaların ardından Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı. Daha sonra İl Müftüsü Mehmet Aşık tarafından dua edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.