EMİRCİK MAHALLESİNE MODERN ALT YAPI

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Çivril ilçesinin Emirhisar Mahallesi'ne modern bir alt yapı sistemi kazandırmak için 20.000 metre kanalizasyon hattı ile 10.000 metre içme suyu hattı yapıyor.

Yaşam Yayın: 13 Ekim 2016 - Perşembe - Güncelleme: 13.10.2016 10:33:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Denizli’nin tamamında dev yatırımlarını birbiri ardına hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Çivril ilçesinin Emirhisar Mahallesi'nde de alt yapı atağı başlattı. Atık su hattı bulunmayan mahalleye modern standartlarda kanalizasyon hizmeti sağlamak için harekete geçen Büyükşehir Belediyesi DESKİ, projesini tamamladığı alt yapı yatırımına başladı. Proje kapsamında Emirhisar Mahallesi’ne toplamda 20.000 metre kanalizasyon hattı döşenecek. Bu çalışmanın tamamlanmasının hemen ardından DESKİ, bölgedeki içme suyu hatlarının yenilenmesi için de harekete geçecek. İçme suyu hatlarının bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamadığını belirleyen DESKİ, Emirhisar sakinlerinin daha nitelikli su kullanımı için bölgeye toplamda 10.000 metre içme suyu hattı döşeyecek.

Modern alt yapı sistemi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Kent genelinde gerçekleştirdiğimiz dev alt yapı yatırımlarının önemli noktalarından bir tanesi de Çivril ilçemizin Emirhisar Mahallesi’nde gerçekleşiyor. Atık su olmayan ve içme suyu hatları günümüz şartlarını karşılamayan bölgeye ilk olarak modern anlamda bir kanalizasyon ağı döşüyoruz. Ardından içme suyu hatlarını yenileyerek hemşehrilerimize hak ettikleri alt yapı hizmetini sunacağız. Projemizin hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.