JANDARMA VE POLİSTEN ORTAK OPERASYON

Çivril’de Polis ve jandarma tarafından düzenlenen ortak operasyonda 15 gram eroin ile saksıya dikilmiş kök Hint keneviri ele geçirildi. Operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 02 Haziran 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 02.06.2018 00:02:19
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

Alınan bilgilere göre, Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri ile İlçe Jandarma komutanlığına bağlı timler, aldıkları bir ihbarı değerlendirerek ilçe merkezinde 4 eve eş zamanlı operasyon düzenledi.

 

Evlerde yapılan aramalarda 15 gram eroin ile saksıya dikilmiş Hint keneviri ele geçirildi. Operasyonda evlerde bulunan F.C., A.K., A.G., ve M.Y. göz altına alındı.

 

Zanlıların daha önce de uyuşturucu kullanmaktan yargılandıkları belirtilirken, F.C., M.Y., A.K., ve A.G. alınan ilk ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından Adli Denetim şartıyla serbest bırakıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.