Muhteşem Gösteriye davetlisiniz

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 14.sünü düzenlediği Uluslararası Halk Dansları Festivali’nin Çivril bölümü bugün akşam saat 20.45'te Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtı önünde gerçekleştirilecek.

Kültür Yayın: 26 Haziran 2014 - Perşembe - Güncelleme: 26.06.2014 08:46:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Grupların birbirinden güzel gösterileriyle nefesleri keseceği gösteriye tüm Çivrillileri davet eden Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, “Farklı kültürlerin birbirlerini tanımaları için güzel bir fırsat yaratıyoruz. Keyifli bir akşam geçirmek isteyen herkesi 27 Haziran Cuma gün akşam Atatürk anıtı önüne bekliyorum” dedi.

23 Haziran'da başlayan ve 28 Haziran'a kadar devam edecek olan festivalin Çivril bölümünde 27 Haziran Cuma akşamı Gürcistan, Güney Kore ve Sırbistan’dan gelen dans grupları gösteri yapacak. Geçen yıl ilki yapılan dans gösterileri ile ilgili olarak bilgi veren Başkan Dr. Gürcan Güven bu yıl Çivril’e gelecek grupların Cumhuriyet meydanında inanılmaz bir gösteri sunacağını dile getirerek, “Bu nefesleri kesecek geceye herkesi davet ediyorum. Festivalimize katılan gruplar o gece kendi kültürlerini bize danslarıyla anlatacak. Bu festivali ilçemizin kültürel gelişimi açısından çok önemsiyorum. Bu yıl Gürcistan, Kore ve Sırbistan Halk Dansları topluluklarından toplamda 3 ülkeden 100 dansçı bizim için sahnede olacaklar. Çivril insanının misafirperverliğini göstermemiz gerek. Herkesi Dünyanın farklı kıtalarından gelen renkleri izlemeye ve bu güzel geceye ortak olmaya davet ediyorum” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.