Yaz Spor Okulları Açıldı

Çivril’de Futbol, Basketbol, Voleybol, Yüzme, Tenis, Bağlama, Gitar, Masa Tenisi ve Halk Oyunları dallarında yaklaşık 500 öğrencinin eğitim göreceği Belediye Yaz Spor Okulları açıldı.

Yayın: 02 Temmuz 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 02.07.2014 20:41:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İlçe stadında yapılan açılış töreni ile start veren yaz spor okullarında bu yıl 9 branşta yaklaşık 500 öğrenci 2 ay boyunca eğitim alacak.

İki ay sürecek olan yaz spor okulunun açılışı öncesi, öğrencilere formaları dağıtıldı ve günlük beslenme listesi verildi.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan yaz spor okullarının açılış konuşmasını Yeşil Çivril Spor Kulübü başkanı Mesut Kaygısız yaptı Kaygısız konuşmasında Çivril Belediyesi ve belediye başkanı Dr. Gürcan Güven’in spor ve sporculara sağladığı imkân ve verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek “gençlerimiz geleceğimizdir. Çivril’imizden daha önce amatör ve profesyonel olarak çok sayıda sporcu çıktı. Belediyemiz ve belediye başkanımız Gürcan Güven başta Çivril spor olmak üzere ilçemizdeki tüm spor kulüplerine her zaman destek oldu. Bizlere bu imkânı sağlayan Belediye Başkanımız Gürcan Güven’e teşekkür ediyoruz.”dedi.

Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’de yaptığı konuşmada Belediye olarak yaptıkları her işi, çocukları ve gençleri düşünerek yaptıklarını, bu bakımdan ilçeye parklar, yüzme havuzları ve spor sahaları kazandırdıklarını kaydetti.

Güven şunları söyledi:“Bu yıl kurs sayımızı daha da artırdık. Çocuklarımız burada sadece sporu değil, ahlak, kültür, disiplin ve toplumla iç içe yaşamayı da öğrenecek. Bunun yanı sıra çocuklarımızın beslenmelerine de önem veriyoruz. Sağlıklı, sportmen ve kültürlü gençler yetiştireceğiz”

Çarşamba gün İlçe Stadında düzenlenen açılış törenine Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven Başkan Yardımcısı Hasan Yazıcı, Yeşil Çivril Spor Kulübü başkanı Mesut Kaygısız, Ak parti İlçe başkanı Zeki Aksoy il AK Partili Belediye meclis üyelerinin tamamı, öğrenciler ve aileler katıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.