ASFALTA KURBANLI TEŞEKKÜR

Çivril Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesinin Asfalt Çalışmasına Kurban Kesimli Teşekkür.

Yaşam Yayın: 28 Ocak 2016 - Perşembe - Güncelleme: 28.01.2016 14:33:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Kızılcasöğüt mahallesi’nde Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çivril Belediyesi belediyenin yaptığı hizmetlerden memnun kalan Muhtar Fikret Çürük ve mahallede ikamet eden vatandaşlar, belediye tarafından gerçekleştirilen asfalt çalışmaları için kurban keserek başkan Gürcan Güven’e teşekkür ettiler.

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Gürpınar mahallesinden sonra Kızılcasöğüt Mahallesi’nde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Denizli Büyükşehir belediyesi ve Çivril Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kızılcasöğüt Mahallesinde Irgıllı, Bulgurlar, Şenköy, Sökmen mahallesi bağlantı yollarında asfalt çalışmalarına başladı. Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Güven, personele çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Hava şartlarının olumlu gittiği sürece, asfaltlama çalışmalarına devam edeceğini belirten Başkan Gürcan Güven, “Kızılcasöğüt mahallemiz hem nüfus yoğunlu hem de diğer mahalleler ile bağlantı noktasında olması hasebiyle vatandaşlarımız tarafından yoğun olarak kullanılan bir nokta durumuna geldi. Kıralan ve Gürpınar mahallelerimizde Sıcak asfalt çalışmasını tamamladık. Bağlantı yolları da asfaltlandı. Halkımız güle güle kullansın” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.