BELEDİYE SPOR EVİNDE FARKLI KAZANDI

Geçtiğimiz hafta ligin güçlü takımlarından Serinhisar deplasmanından 1 puan alan Çivril Belediye spor, bu hafta evinde konuk ettiği Başkarcı İdman Yurdu spor’u farklı geçti.

Yayın: 02 Ekim 2016 - Pazar - Güncelleme: 02.10.2016 18:45:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip attığı şık golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya da istekli başlayan yeşil-beyazlılar, bulduğu gollerle 2016 – 2017 sezonunun ilk iç saha maçından 4- 0 galip ayrıldı. Maçın son çeyreğinde kontra ataklarla etkili olmaya çalışan konuk Başkarcı İdman Yurdu spor son vuruşlarda etkili olamayınca sezonun ilk mağlubiyetini almış oldu.

Hakettiğimiz Bir Galibiyet Aldık

Maçın ardından yaptığı açıklamada galibiyeti sonuna kadar hak ettiklerini belirten Teknik Direktör Soner Özkul, “bu sezon güzel bir takım oluşturduk. Hedefleri olan dinamik bir ekibimiz var. Sezon sonunda hedeflediğimiz noktaya ulaşacağımıza inanıyorum. Futbolcularımı kutluyorum” dedi. 

Başkan Galibiyeti Çivril’e Armağan Etti

Çivril Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Ozan’da alınan galibiyet nedeniyle teknik heyet ve futbolcuları kutladı. Başkan Ozan, galibiyeti, Çivril halkına ve güzel bir oyun sergileyen oyunculara armağan ettiklerini belirtti. Farklı galip geldikleri içinde mutlu olduklarını belirten Kulüp Başkanı Ozan, “takım yeni olmasına rağmen çok istekli. Geçen yıllara göre daha çok gol atan bir takım oluşturduk. İlk hafta Serinhisar deplasmanında atamadığımız golleri inşallah önümüzdeki haftalarda bol bol atacağız ve ligi en iyi şekilde tamamlayacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.