BELEDİYE TEKNİSYEN Mİ ALACAK SEKRETER Mİ?

Çivril Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı 2. birleşimi 1. oturumu gerçekleşti.

Siyaset Yayın: 06 Haziran 2017 - Salı - Güncelleme: 06.06.2017 18:32:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Plan Bütçe komisyonuna havale edilen personel alım maddelerinin görüşüldüğü toplantıda Belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere 1 teknisyen, 2 tekniker ve 1 programcı ile 1 Çevre Mühendisi alınması için belediye başkanına yetki verildi.

 

KENDİNE YAKIN PERSONELİN MAAŞINI ARTTIRMAK İÇİN Mİ?

 

Oylama öncesi söz alarak konuşan CHP Grup sözcüsü ve Plan Bütçe Komisyon üyesi Tunay Yazıcı alınması planlanan personelin planlanan kadrolarda çalıştırılması gerektiğini belirterek “Belediye bünyesinde çalıştırılmak üzere 4 personel alımı meclis gündemine geldi. Burada önemli olan işe alınacak kişilerin kendi uzmanlık alanlarına göre işe alınıp kendi işlerinde çalıştırmaktır. Yani teknisyen diye alınacak kişinin sekreter diye çalıştırmak ileride bu meclis için sıkıntı oluşturur. Bakanlıktan gelecek bir müfettiş sıkıntı doğurur. Bundan hepimizin bilgisi olsun. Eğer siz kendinize yakın bazı kişilerin maaşını arttırmak için böyle bir yol izlediyseniz yanlış düşünmüşsünüz” dedi.

 

Konuşmaların ardından oylanan personel alım maddesi oy birliği ile meclisten geçti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.